I en krönika den 6:e Oktober tar Christel Valsinger upp Rebecka Wijk Fagerbergs dokumentär “Women in Music Production”, en viktig samtida samhällskommentar som illustrerar hur svårt det är än idag att bryta igenom det ökända glastaket i musikbranschen, inom inriktningen musikproduktion. Ett antal av EQLovesMusics medlemmar syns i denna dokumentär.

Christel Valsinger är en frilansande krönikör som ofta tar upp jämställdhetsfrågorna inom musiken och skriver om dom i MI.

Valsinger nämner även i den här artikeln hur långsamt framstegen görs och att det inte finns någon anledning att slappna av än, utan att det snarare är dags att granska branschen på riktigt, något som dokumentären “Women In Music Production” gör.

Vill du läsa hela artikeln så gör du det här:
http://www.musikindustrin.se/2020/10/06/valsinger-upproret-ar-inte-over/

Rebecka Wijk Fagerbers dokumentär “Women in Music Production” kan du se här: