Melisha is releasing the song ”Letter to myself” feat. Salome Kent Violin

What if you recieved a letter from your inner dreams and goals, would you have courage to read it ?

This song is dedicated to everyone who lives with ideas, dreams and goals, but is somehow afraid to pursue them. The “letter from yourself” is the letter from your inner desires and goals, and I hope this will give you the courage to read YOUR own letter! ❤ ❤

This is the first release in five years where I´m not only producing, but also singing. My deepest wishes of LOVE, PEACE and COURAGE to you! #spotify #itunes #dreams #goals #entrepreneurlife #love #eqlovesmusic

Melisha is a music producer with a recording studio in Brewhouse, Gothenburg Sweden and she earned a bachelor degree in music production from University of Dalarna even though she has worked many years as a producer before that. She has produced artists Aurelia Dey, Malin Mellow, Sallyswag, Kittykaytee, Fillip Williams, Doreal and many more. She recieved musicians scolarship award 2017.

Lyrics:

Letter to myself

This is the letter, To myself , dont put it on the pile with all the rest.

So many years, of hiding away, nobody knewof all the songs I made.

This is the letter, of what its like to have all that potential buried in the ground

Nobody hears, what you create, sweat and tears, washed away.

This is the letter, from all the dreams, never accomplished, never accieved, hidden away, in the deep, quietly put to sleep.

Now I will read, every word, its my gift, to my world, the golden inc, to unfurl, its gonna be the best ive ever heard.

This is the letter, To myself , dont put it on the pile with all the rest, now you will listen with every sense, dont hide away, never again.

Tänk om du fick ett brev från dina inre drömmar och mål, som du har velat ta tag i på många år men inte gjort. Denna låt är tillägnad dig och jag hoppas att den kan ge dig styrka att våga läsa ditt egna inre brev ❤ ❤

Här är en låt som handlar om att våga ta tag i sina drömmar och inte ge upp. Den är dedikerad till dig som har tvivel och inte vågar satsa på dig själv och jag hoppas låten kan ge dig tålamod, mod att tåla att inte ge upp. Mod att läsa ditt ”inre brev” ❤️??? Önskar dig kärlek, fred och mod att tåla, tålamod att inte ge upp. ?❤️! #spotify #itunes #dreams #goals #entrepreneurlife #love #eqlovesmusic

Själv har jag gått igenom mycket tvivel, nedstämdhet och mörka hål där jag satt mig själv och min kreativa identitet. Mina låtar har varit för personliga för att ge ut, jag vågade inte. Men jag tror många kan relatera till det jag gått igenom och speciellt vi som är kvinnor i ett mansdominerat yrke.

För mig har det varit lättare att prodda till andra, att satsa på andra än mig själv. Mina egna låtar blivit dagboksberättelser, med lås på. Säkert inkapslade, inburade så jag slapp vara rädd för vad någon skulle tycka.

Min bakgrund är ganska speciell, jag har varit med om ganska mycket i mitt liv. Växte upp med en musikerpappa som ägde Studio Bohus och en mamma som jobbade som sångerska. Flyttade till mamma och Oslo en tid efter de separerat men hon hade tyvärr blivit väldigt sjuk i bl.a alkoholism, så flyttade därför till Sverige och bodde ensam i en lägenhet innan jag fyllt 16. Fick skivkontrakt när jag var 19 av Warner Music men hade drabbats av depression och psykisk ohälsa. Jag var så inne i Stockholmshypen då, VD:n på Warner music Sanji Tandan skrev kontrakt med mig personligen, jag fick jobba med Petter, Robyn och Masiah som var hyllade artister. Jag var den första kvinnan att producera sitt egna album. Innan Laleh, Pernilla Andersson och Jenny Wilson. Men det blev för mycket för mig att hantera när jag var så sjuk (det var ångest och posttraumatisk depression) Jag hade behövt en time-out innan mitt album släpptes, för all musik var klar, men det hände inte. Det blev en drop out istället och inget släpptes. Tiden efteråt känns som ett svart hål i mitt liv och min karriär bara dök ner. Mitt producerande fortsatte dock, men som bakgrundsmänniska, med andra artister. Det var väl tryggare och säkrare.

Efter många år blev jag helt frisk från depressionen och jag tog en kandidatexamen i musikproduktion.

Allt jag har, min studio, min verksamhet, min utbildning har jag kämpat mig till genom envishet och kärlek till musiken. Jag tog en väldig omväg i mitt liv, allt på grund av rädsla. Men jag har också lärt mig mycket i mitt liv. Nu är jag stolt över mitt liv som jag byggt och är också tacksam mamma till ett underbart barn på 11.