EQ Loves Musikhjälpen

EQlovesMusic är ett idéellt nätverk av musikproducenter med bas i Göteborg. Vi producerar musik i olika genrer och många av oss är även liveartister. Vår bas är en inspelningsstudio i Brewhouse i Göteborg.

LÄNK TILL FACEBOOK

Eventets hemsida: http://musikhjalpen.eqlovesfestival.com

Vi vill bidra till Musikhjälpen 2017 genom två saker, dels

  • genom att genomföra en livesändning i ett dygn!

    • där vi tänkte snacka och även ha uppträdanden live i studion. Upplägget tänkte vi kunde vara en maraton-sändning i 24 timmar! Vi återkommer på vår hemsida om vilket dygn vi kommer köra livesändningen! Men vi kommer köra under veckan som musikhjälpen pågår. Vi hoppas vi under detta dygn får lyssna och kanske också tala med Farah Abadi, Molly Sandén och Kalle Zackari Wahlström som programleder #mh2017!
Ni bidrar till vår insamling genom att donera pengar genom radiohjälpens insamlingssida i vårt namn: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/eqlovesmusic 
  • Genom en release av Real eyes – Amanda Madlala (Sydafrika), spoken word music om sexuella övergrepp

  • MUSIK SOM SLÄPPS – Real Eyes, en låt med en artist från Sydafrika som handlar om sexuella övergrepp. Det är en tonsatt dikt som berör och är ytterligare ett synliggörande av Musikhjälpens tema 2017.
  • EQLovesMusic vill alltså bidra med hjälp av denna musikrelease i samarbete med vår idéella förening (EQLovesMusic) och Phonofile, där alla intäkter oavkortat kommer skänkas till musikhjälpen! Musiken är producerad genom ett projekt som finansierades av Svenska kyrkan där den unga sydafrikanska spoken word poeten Amanda Madlala flögs till Göteborg och spelade in i studion i Brewhouse. Produktionen och kompositionen är gjord av en av våra producenter.

HÄR ÄR VÅRT EVENEMANG PÅ MUSIKHJÄLPEN!