EQ❤️Musics Nätverksträff 2 Dec 2017

Nu var det dags för Nätverksträff igen med EQ❤️Music. Vi samlades som vanligt på våning 4 i Brewhouse och sedan landade vi i Brewhouse konferenssal.

Som vanligt arbetade vi med lyssningssessions och updates om våra musikproduktioner. Och hade även en del info om kommande projekt.

Vi hade bjudit in Camilla Voigt, som är kyrkomusiker, kompositör och även projektledare för samverkansprojektet Sydafrika-EQ❤️Music som utmynnade i en release för musikhjälpen. Artisten är den unga spoken Word artisten Amanda Madlala och låten heter Real eyes. Den handlar om en flicka som blir utsatt för sexuella övergrepp. Under projektet så flög Amanda och några andra ungdomar från Sydafrika till Sverige för att spela in låten i vår studio i Brewhouse. Detta gjordes i samarbete med Svenska Kyrkan.

Nu som en del av EQ❤️Musics satsning på musikhjälpen så kommer denna låt att releasas i samarbete med Phonofile och allt överskott kommer gå till Musikhjälpen 2017, där temat är barn är inte till salu.

Vårt andra bidrag till musikhjälpen är en livesändning, direkt från vår studio, med konversationer med oss, varandra och även live musikframträdande, som vi planerar sända via youtube och vår hemsida. http://musikhjalpen.eqlovesfestival.com den 13-14 december.

Vi ser fram emot detta välgörenhetsprojekt och hoppas vi kan göra en skillnad.

❤️