EQ❤️Music nätverksträff Göteborg 21 Oktober

Idag hade vi nätverksträff med EQ❤️Music Göteborg.

Vi pratade musikproduktion, producentroller och lyssnade på varandras produktioner.

Vi pratade om förebilder: http://halloffame.eqlovesmusic.com/category/world-wide-producers/<<<<<< även prata om den nationella jämställdhetsrörelsen inom musikproduktion och varför det är även viktigt att jobba med detta i Göteborg. Och vad vi vill åstadkomma konkret med våra träffar. Vi var 11 st på denna träff men det var ganska många som inte hade möjlighet att komma denna gång, vilket innebär att vi kanske egentligen skulle ha varit många fler. Flera av oss hade skaffat barnvakt men det är ändå väldigt spritt i åldrarna vilket vi ser som positivt! Nu ser vi fram emot nästa träff som kommer att handla om musikbranschen i Göteborg, att navigera som producent. EQ ❤️ Music