Ljuva Livet remixer ute nu ! Av Binnie Smalls och Melisha

I fredags släpptes remixer av Antonio D:s låte Ljuva Livet, vars original är producerad av ingen mindre än Kapten Röd och släpptes på Same Plate Music.

De två som står för remixerna heter Binne Smalls och Melisha.

Här är presstexten:

”Tidigare i somras släppte Antonio D sin nya singel ‘Ljuva Livet’ som är producerad av Kapten Röd (Kap10Beats). Låten togs emot med öppna armar och 20/10 är det dags att släppa två remixer genom Same Plate Music, den ena är producerad av Melisha och den andra av Binnie Smalls.

– Det finns många väldigt duktiga kvinnliga producenter i Sverige som inte får det utrymmet de förtjänar och jag är väldigt stolt över att få släppa denna dubbelremixen med två av mina favoritproducenter i Sverige just nu säger Antonio D.

Binnie Smalls är en svensk producent och DJ baserad i Stockholm. 2017 har hon släppt en stor mängd remixer som har blivit flitigt spelade i P3 och på radiostationer, mixtapes och dansgolv världen över. I maj tidigare i år släppte hon en officiell remix med Ward 21 och Sean Paul via Ward 21’s egna skivbolag Misik Musik, med sin bas på Jamaica. Förutom dancehall producerar hon även triphop/hiphop och stod för produktionen för AMA AWE’s visning på Stockholm Fashion Week 2017.

Melisha är musikproducent med studio i Brewhouse, Göteborg. Hon har en kandidatexamen i musikproduktion från Dalarnas universitet på senare år men har innan dess arbetat länge som självlärd musikproducent. Hon har arbetat med artister som Aurelia Dey, Malin Mellow, Sallyswag, Fillip Williams, Doreal m.fl.”