EQLovesMusic vill promota: Aurelia Deys nya EP Alpha Vol 1 !

EQLovesMusic presenterar Aurelia Dey som släppte sin nya EP Alpha Vol1 den 12 maj 2017.

Albument innehåller fem spår som blandar modern dancehall och afrobeat på Svenska.
Förutom att vara artist och låtskrivare är Aurelia också högst involverad i produktionerna på sina låtar. Vilket betyder att hon likt artister som Alicia Keys, Beyonce osv kan med stolthet kan kalla sig co-producent. En co-producent sitter inte fysiskt bakom spakarna men är väldigt involverad i varje steg i musikskapandet.
Aurelia Dey är en feministisk afropop/dancehall-artist och en frisk vind av musikaliskt yttrande som Sverige saknar motsvarighet till. EP’n ”Alpha vol 1” släpps 12 maj 2017 och är co-producerad av henne själv, 4 spår är proddade av Melisha MusicProduction och två spår av André Roots. Albumet gästas även av Nayomi, Ayla Shatz, Gabiye, Ward Polstan, Arvid Rask och sLim Prince.
På detta album har det även varit fler pre-producenter. Aurelia har även varit pre-producent. (En pre-producent är någon som skapar den första idéen av låten.)
Aurelia Dey är en oerhört talangfull musikskapare och vi är stolta över att hon är delaktig i vårt nätverk EQLovesMusic.
Följ Aurelia Dey: