EQ❤️Festival branschmingel samt music producer event Brewhouse/Incontro


Nu vill vi bjuda in till ett spännande projekt i Göteborg i jämställdhetens tecken.
Jag är projektledare för EQ loves music Nätverk av professionella kvinnliga musikproducenter. Enligt organisationen Women in audio är andelen kvinnliga musikproducenter endast 5% i världen ! Detta måste ändras. 

EQ Loves Festival kommer vara i Brewhouse och i Incontro/Gothia Towers. 

Eventet finns på Facebook ! Dela gärna ! 
https://www.facebook.com/events/1646281249013498??ti=ia
www.eqlovesfestival.com

Branschpanel/minglet  kommer att gå av stapeln 25 maj 2017 och kommer att vara i mysiga Brewhouserestaurangen med plockbuffe och de har även rättigheter. Såklart kommer vi fixa gratis mat och dryck till de medverkande.

De medverkande i branschpanelen är producenten Hird som producerat Depeche mode  (och han råkar även vara lärare för musikproduktionsutbildningen på Göteborgs Universitet), även Jonas Quant Hook management (producerat för No Doubt, Hurts samt Kylie Minogue) ,  Hugo Lira Linc music/Sony music dance/electronic/Urban  , Woah Dad är oxå inbjudna (Håkan Hellströms skivbolag) Robin från Macho Psycho  kommer delta (Producerat för Pink, Cher, Justin Timberlake, Jessie J, Keith Urban ) , Nayomi från Swingkids(Kapten röd, Aurelia Dey) Volym studios -bandet Lillasyster, med flera. Vi har även bjudit in A&R från Warner, Universal, Kulturrådet Stockholm, Västra Götalandsregionen, Kultur i Väst, Upfront producer Network, nätverket 50/50 , kvinnliga musikernätverket kommer oxå ! 

Sedan kommer klubbkvällen gå av stapeln i mysiga Incontro i Gothia Towers som ligger ett stenkast från Brewhouse (mittemot Liseberg) där kvinnliga musikproducenter kör sin musik!

Line up änsålänge är Aurelia Dey, dancehalldrottningen nr 1 i Sverige, Amber Valent (Stockholm) Maydar (Stockholm) Natali Noor (Stockholm), Melisha, Nayomi, Ward, Gabi Ye, Stina Velocette, Sabrina Mitra, Annelie , m fl
 

Vänliga hälsningar

Melisha Linnell

Musikproducer DJ/ mix & mastering engineer

 

EQLovesMusic Powah studios

Brewhouse

Åvägen 24 

412 51 Göteborg 

Sweden 

www.eqlovesfestival.com