Aurelia Dey släpper nytt tillsammans med Melisha MusicProduction

Ingen-vet-omslag

Den fantastiska artisten och afropopdrottningen släpper nu en ny singel som heter “Ingen Vet” som är producerad av Melisha MusicProduction och Aurelia Dey! Mixad och mastrad i Powah Studio i Brewhouse Göteborg.

“Aurelia Dey är äntligen tillbaka med full kraft! Hennes hyllade debutalbum Gyllene Tider släpptes i april 2015 och efter det har Aurelia turnerat flitigt och släppt nya, fristående singlar. Innan debutskivan kallades Aurelia för Miss Relli, en ganska renodlad, oslipad, dancehall artist som toastade på patois. Aurelias nya singel Ingen vet talar om att hon hittat hem igen. Hon har hittat tillbaka till sina rötter! Afrokaribiska rytmer som blandas med nordiska harmonier. Dancehall och afrobeats på svenska!

-Elin Hedman, pr